9 setembre 2015

II edició de la Cursa de les Dones a Terrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, en col·laboració amb la Regidoria de Polítiques de Gènere, organitza la II edició de la Cursa de les Dones a Terrassa, un esdeveniment de caire esportiu, ciutadà i solidari, que ja és tota una festa referent a la nostra ciutat.

La prova, que tindrà lloc el proper diumenge 20 de setembre a les 10h al Parc dels Catalans, és oberta a tothom, dones i homes de qualsevol edat i condició física, ja que el recorregut de 5 km pel centre de Terrassa és assequible tant per a professionals com per a persones menys habituades a aquest esport.

La cursa s’inicia i finalitza al Parc dels Catalans, i es pot fer corrent o caminant. A més, hi haurà actuacions de ball, una macro classe de Zumba i moltes sorpreses més!

Les inscripcions es poden fer on line: http://www.mitjaterrassa.org/ca/curses/cursa-dones-terrassa/full-inscripcio-cursa-dones.html o el dimarts 15 de setembre a la Plaça Vella, durant tot el dia.

Es tancaran el dimecres 16 de setembre les 19 h, a Internet.

Els drets d’inscripció són de 8€ i les persones inscrites rebran com a obsequi una samarreta tècnica amb el logotip de la cursa. Cada any, els beneficis es destinen a una causa solidària, i concretament enguany seran per a l´ONG Ayuda Directa, que duu a terme un projecte per a les dones de Sri Lanka.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina de la Cursa: http://www.mitjaterrassa.org/ca/curses/cursa-dones-terrassa.html

Us convidem a que en feu la màxima difusió per assolir una gran participació en aquesta activitat que, a banda de fomentar l’esport, té una finalitat solidària i de cohesió ciutadana.