7 setembre 2015

Síndic de Greuges al nostre Districte

Benvolgut/ Benvolguda

El proper dimarts 22 de setembre l’equip del Síndic serà a Terrassa per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,…).

Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya a Terrassa respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s’emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis i barris de Catalunya.

S’atendran les persones al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer, plaça Cultura, 5. Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviïn un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat

Restem a la vostra disposició per a qualsevol altre assumpte que ens vulgueu plantejar i en què sigui possible la nostra intervenció.

Cordialment,

Document: Carta (394.17 kb)