30 abril 2015

Veïns es solidaritzen amb la vaga de Movistar

La CONFAVC se solidaritza amb la Vaga de Movistar: sumeu-vos al recapte!

Apreciats  companyes i companys:

La lluita per la dignitat de les persones ha estat sempre una bandera del moviment veïnal de Catalunya, i per aquest motiu, i responent a les famílies dels treballadors i treballadores de Movistar en Vaga Indefinida, la CONFAVC fa una crida als veïns i veïnes a sumar-se a aquesta iniciativa:

     COM FER-HO?

– Si sou d’una AV  i feu recollida d’aliments secs, truqueu-nos per a coordinar el recapte amb el comitè de Vaga de Movistar que està promovent la caixa de resistència: 93 268 89 80 o escriviu-nos a veins@confavc.cat

–  Portar els aliments «secs» a la seu de la CONFAVC; c/ Doctor Aiguader número 18 del barri de la Barceloneta entre les 10’30 a les 19 hores de dilluns a dijous​.

La protesta de les persones subcontractades i autònoms vinculats a Movistar va esclatar el 28 de març passat quan, en diverses assemblees, es va decidir plantejar vaga general indefinida fins a aconseguir que la empresa accepti negociar amb les persones representants dels col·lectius de treballadors i treballadores.

En algunes províncies la vaga va començar immediatament, en altres el moviment s’ha anat estenent de forma creixent. Actualment estem parlant a escala de l’Estat Espanyol de 2000 famílies afectades per la Vaga, a Barcelona, 500.