27 novembre 2014

Exposició sobre la poliomielitis i el Síndrome Post-Pòlio

Us convidem a aquesta exposició, proposada per l’Associació polio-postpolio de Catalunya, que ha estat organitzada conjuntament pel servei de Salut i Comunitat i el Punt Municipal d’Atenció a la Discapacitat. L’exposició es podrà visitar del 25 de novembre al 4 de desembre, a la Sala Cima, de la CECOT.

Ens plau convidar-vos a l’acte d’inauguració de l’exposició “MEMÒRIES FERIDES, COSSOS REBEL·LATS: ITINERARIS CONTRA L’OBLIT”, Poliomielitis i Síndrome Post-Pòlio a la Península Ibèrica. En aquest acte inaugural podrem escoltar la Conferència: “Necessitat d’un programa d’atenció integral per als pacients amb Síndrome Post-Pòlio”, a càrrec del Dr. Josep Gamez.

A la CECOT, Dimarts, 25 de novembre a les 19 hores.

ACCESSIBILITAT:
Espai accessible.
Les persones que portin vehicle i disposin de Targeta de Tolerància per a persones amb mobilitat reduïda podran estacionar dins del recinte de la CECOT.
La conferència disposarà de servei d’interpretació en llengua de signes.